Vihjepaikka.com – tästä eteenpäin myös Sivusto – sitoutuu suojelemaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan kaikkia asiaankuuluvia ja ajantasaisia Euroopan unionin yksityisyydensuojalakeja. Mielenrauhasi ja turvallisuutesi varmistamiseksi olemme luoneet tämän tietosuojakäytännön, joka täsmentää ja tarkentaa mitä tietoja keräämme sinusta, mihin tarkoitukseen tietoja käytetään ja miten tietoja säilytetään.

Tietosuojakäytäntö kattaa sekä evästeiden kautta keräämämme tiedot että sellaiset henkilökohtaiset tiedot, jotka itse luovutat meille. Tämä tietosuojakäytäntö ei korvaa paikallisia, vakiintuneita tietosuojalakeja, eikä sitä ole tarkoitus tulkita muiden lakien vapautukseksi.

Vaikka tietosuojakäytäntö voi tuntua monimutkaiselta, ja olemme tehneet parhaamme, että löydät siitä ytimekkäät ja helposti ymmärrettävät vastaukset. Vastaamme Sivuston käyttäjien merkittävimpiin tietoturvaan ja yksityisyyteen liittyviin huolenaiheisiin. Jos sinulla on kysymyksiä tavasta, jolla henkilötietojasi käytetään tai muita kysymyksiä asiasta, tavoitat rekisterinpitäjän osoitteessa [email protected].

Mitä henkilötietoja Vihjepaikka käyttäjistään kerää?

Henkilökohtaiset tiedot tai henkilötiedot tarkoittavat sivustolla kävijöistä kerättävää tietoa, joka sallii henkilön tunnistamisen. Henkilötietoihin eivät kuulu anonyymit tiedot eli tieto, josta käyttäjän tunnistaminen ei ole mahdollista.

Jokainen sivustolla vierailukerta kerryttää käyttäjästä automaattisesti seuraavanlaista tietoa:

  • Tekniset tiedot, kuten IP-osoite (engl. Internet Protocol), selaintyyppi, selainversio, kirjautumistiedot, aikavyöhykeasetukset, internet-palveluntarjoaja (engl. Internet Service Provider, IPS), laitetiedot, käyttöjärjestelmä, sijainti sekä muita mahdollisia verkkotunnisteita.
  • Jos saavut Sivustolle mobiililaitteilla, kuten tabletilla tai älypuhelimella, saatamme kerätä matkapuhelinoperaattorin ja laitteen yksilöllisen tunnistenumeron tiedot.
  • Tiedot Sivustolla vierailustasi sisältävät avaamiesi sivujen täydelliset URL-osoitteet (engl. Uniform Resource Locator) sekä tietoa toiminnasta kyseisillä sivuilla.
  • Evästeiden kävijöistä keräämät tiedot.
  • Analyysityökalujen kautta kerätyt tiedot.

Vihjepaikka hyödyntää sivuilla sen omia analyysityökaluja kolmannen osapuolen tarjoamia analyysipalveluita. Analyysityökalut keräävät tietoa, jotka käsittelevät laitteen käyttöjärjestelmää, IP-osoitetta, sijaintia, Sivustolla vierailuiden ajankohtia, selaimen typpiä, kieltä sekä verkkosivua, jolta saavuit Sivustollemme.

Vaikka tekniset tiedot eivät ole henkilöityjä, niitä koskevat samat turvallisuuskäytännöt kuin henkilötietoja. Tekniset tiedot kerätään sisäistä analysointia varten, ja niitä käytetään Sivuston käyttökokemusten parantamiseen.

Uutiskirjeen tilaaminen, tarjouksiin osallistuminen ja yhteydenotto

Sivustomme pidättää oikeuden tallentaa sähköpostiosoitteesi, kun ilmoittaudut uutiskirjeemme tilaajaksi tai aktiivisesti osallistut johonkin tarjoamaamme tarjoukseen. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi ja voit halutessasi poistaa itsesi postituslistalta sähköpostin alatunnisteesta löytyviä ohjeita seuraamalla. Vaikka lopettaisit uutiskirjeen tilauksen, saatamme siitä huolimatta lähettää sinulle viestejä muussa kuin erilaisissa markkinointitarkoituksissa. Kun otat meihin yhteyttä Sivustoa koskien, voimme tallentaa kaiken viestin sisältämän tiedon.

Miten Vihjepaikka käyttää henkilökohtaisia tietojasi?

Vihjepaikka käyttää henkilötietoja erilaisiin markkinointitarkoituksiin pitääkseen Sivuston käyttäjät ajan tasalla eri nettikasinoita koskevista ilmoituksista, uutisista, päivityksistä tai muista asioista, joiden uskomme kiinnostavan lukijoitamme.

Sivusto kohdentaa ja personoi henkilökohtaisten tietojen perusteella internet-pohjaista mainontaa myös siten, että Vihjepaikalla julkaistut mainokset perustuvat mielenkiinnonkohteisiisi.

Miten säilytettävää tietoa luokitellaan?

Kävijöistä kerätyt, tallennetut ja käsiteltävät henkilökohtaiset tiedot ovat jaettavissa seuraaviin kategorioihin:

  • Henkilötiedot: etunimi, sukunimi, syntymäaika, sukupuoli
  • Yhteystiedot: asuinosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Tekniset tiedot: IP-osoite, kirjautumistiedot, selaintyppi, liitännäisten tyypit, käyttöjärjestelmä ja muut tekniset tiedot laitteesta, jonka kautta vierailet Sivustolla
  • Käyttötiedot: yksityiskohtaiset tiedot tavasta, jolla käytät Sivustoa
  • Markkinointi- ja viestintätiedot: markkinointiin ja viestintään liittyvät asetukset

Millä oikeusperusteilla Vihjepaikka tietoa kerää?

Käytämme henkilötietojasi, jotta voimme täyttää lakisääteiset velvollisuutemme ja tarjota sinulle hyödyllistä tietoa nettikasinoista ja niiden tarjoamista bonuksista. Tiedonkeruun tarkoituksena on:

Sivuston hallinta ja suojeleminen

Sivuston hallitsemiseksi ja suojelemiseksi keräämme teknisiä tietoja, jotka ovat tarpeellisia laillisten intressien kanssa. Niihin kuuluvat liiketoiminnan ylläpito, hallintotehtävät, IT-palvelut, verkkoturvallisuus ja yhtiön mahdolliset rakennemuutokset. Tarvittavat tiedot pidetään ajan tasalla vianetsinnällä, data-analyysillä, testaamisella, järjestelmän ylläpidolla ja tuella, raportoinnilla ja tietojen säilyttämisellä.

Kiinnostavan verkkosisällön tuottaminen

Jotta voimme tarjota käyttäjillemme kiinnostavaa verkkosisältöä ja mainontaa, on meidän ymmärrettävä markkinointityökalujen tehokkuutta paremmin. Siksi seuraamme aiempaa toimintaasi ja valintojasi sivustollamme keräämällä sinusta henkilötiedot, yhteystiedot, käyttötiedot, markkinointi- ja viestintätiedot sekä tekniset tiedot.

Data-analysoinnin käyttäminen

Data-analysointi auttaa Sivustoamme määrittelemään erilaiset käyttäjät, päivittämään verkkosisältöä ja pitämään sivuston ajan tasalla. Tarvitsemme tätä varten lukijoidemme käyttötiedot ja tekniset tiedot.

Käyttäjiä mahdollisesti kiinnostavien palveluiden ehdottaminen

Pidätämme oikeuden toimittaa uutiskirjeitä sähköpostitse. Jos otamme sinuun yhteyttä suoramarkkinoilla, pyydämme siihen sinulta ensin suostumuksesi. Lisäksi keräämme markkinointitarkoitusta varten henkilöllisyystiedot, yhteystiedot, käyttötiedot, tekniset tiedot ja markkinointi- ja viestintätiedot.

Evästeet ja analytiikka

Vihjepaikka käyttää evästeitä. Evästeet (engl. cookie) koostuu numeroista ja kirjaimista, ja tiedostot tallentuvat tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi automaattisesti. Evästeet auttavat meitä erottamaan sinut muista käyttäjistä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi ja tehdä sivustostamme jatkuvasti paremman. Saat lisätietoa käyttämistämme evästeistä ja niiden tallentamistamme tiedoista lukemalla evästeilmoituksemme.

Evästeiden lisäksi Sivustomme hyödyntää Google- tai Matomo Analytics -ohjelmia, ja muita analytiikkatyökaluja. Käytämme analytiikkaa Sivustomme optimoimiseen ja mainostamiseen sekä Sivustollamme että kolmannelle osapuolelle kuuluvilla sivustoilla, joilla vierailet Vihjepaikalla käynnin jälkeen.

Google Analytics

Google Analytics on nimensä mukaan Googlen ylläpitämä ja hallitsema verkkoanalytiikkapalvelu. Se seuraa Sivustomme liikennettä ja käyttää kerättyä tietoa tarkkaillakseen Sivuston käyttötapoja- ja aikoja. Tieto jaetaan Googlen omistamien palveluiden kesken ja sitä voidaan käyttää Googlen oman mainosverkoston tarjoamien mainosten esittämiseen ja personointiin sopivissa tilanteissa.

Kolmatta osapuolta edustava Google Analytics tarjoaa meille henkilökotisia tietoja, kuten sukupuolta, ikää ja kiinnostuksenkohteita, joita käytämme ymmärtääksemme paremmin Sivustomme käyttäjien käytöstä. Lisäksi teemme yhteistyötä muiden kolmannen osapuolen yhtiöiden kanssa. Ne keräävät sinulta ja evästeiden kautta saamansa tietoa ja analysoivat toimintaasi netissä tavoitteenaan tarjota sinua kiinnostavaa mainontaa.

Silloin tällöin saatat nähdä Sivustollamme tai muilla vierailemillasi sivustoilla kohdennettuja mainoksia. Näihin tietoihin sisältyvät myös evästeiden kautta sinusta kerätyt tiedot. Kun napsautat jotakin Sivuston mainosta, kolmannen osapuolen yhtiöt keräävät tietoa, joka auttaa meitä seuraamaan, tutkimaan sekä arvioimaan markkinointimme tehokkuutta.

Jos haluat estää Google Analytics -työkalun käytön ja säädellä Google Display -verkoston mainoksia, vieraile Googlen mainosasetussivulla. Asenna selaimeesi myös Google Analytics Opt-out Browser -laajennus, jonka avulla voit estää Google Analyticsiä keräämästä ja käyttämästä tietojaan sinusta.

Matomo Analytics

Matomo avoimen lähdekoodin verkkoanalyysipalvelu, jota Sivustomme käyttää. Sen keräämien evästeiden kautta voimme analysoida Sivustomme käyttöä ja parantaa tarjoamiamme palveluita. Evästeiden kautta kerätty Sivuston käyttöön liittyvä tieto tallennetaan joko meille tai Matomolle kuuluville servereille. Jos et halua, että Matomo tallentaa ja käyttää tietojasi, toiminto voidaan poistaa käytöstä ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Kieltäytymisestäsi kertova eväste tallennetaan selaimeesi, ja se estää Matomoa säilyttämästä sinusta kerättyjä käyttötietoja. Jos poistat evästeet, myös Matomon käytön estävä eväste poistuu käytöstä. Voit lukea lisää Matomon tietosuojakäytännöstä täältä.

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Vihjepaikka ei jaa, siirrä, kauppaa tai paljasta henkilökohtaisia tietojasi ellei asiasta erikseen mainita tässä Tietosuojakäytännössä tai ellei se ole kulloinkin sovellettavan lain edellyttämää. Tavoitteenamme on tehdä yhteistyötä sellaisten yhtiöiden kanssa, joiden tarjoamat palvelut, ratkaisut ja tarjoukset ovat asiakkaillemme merkityksellisiä.

Pidätämme osana laillista liiketoimintaa oikeuden tarjota tilastoja tavasta, jolla käytät Sivustoa, liikenteestä ja muista Sivustoon liittyvistä tilastollisista tiedoista kolmansille osapuolille, mutta siten, ettei henkilöllisyytesi paljastu.

Jos Sivusto myydään, saneerataan tai fuusioituu, saatamme siirtää asiaan liittyville kolmansille osapuolille kaiken keräämämme henkilökohtaisen ja personoimattoman tiedon. Tällaisessa tapauksessa Sivustomme tiedottaa käyttäjiään ennen henkilökohtaisten tietojen siirtymistä toisen rekisterinpitäjän tietosuojakäytännön alaisuuteen.

Saatamme myös luovuttaa tietojasi, jos laki niin edellyttää tai tietojen luovutus on tarpeen jonkin oikeudellisen prosessin noudattamiseksi. Emme pysty takamaan, etteivätkö Sivustollemme ja Sivustoltamme linkittävät kolmannet osapuolet käyttäisi tietojasi.

Tietosuojalakiin liittyvät oikeudet

Tietyissä olosuhteissa käyttäjillämme on tietosuojalakiin liittyviä oikeuksia, joilla he voivat hallita keräämiämme henkilötietoja. Näiden oikeuksien käyttäminen onnistuu milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Vaatimus päästä käsiksi henkilötietoihisi

Sinulla on oikeus päästä tarkastelemaan kaikkia tietoja, joita Sivustomme on sinusta kerännyt. Suostumme kaikkiin kohtuullisiin vaatimuksiin päästä käsiksi kerättyihin tietoihin. Jos vaatimukseen liittyy suhteettoman paljon työtä, pidätämme sovellettavan lain puitteissa oikeuden, veloittaa maksun aiheutuneesta työstä.

Vaatimus henkilötietojen oikaisusta

Sinulla on oikeus oikaista kaikki virheellinen tai muuten puutteellinen tieto, jota olemme sinusta keränneet. Ennen muutoksen täyteen panoa pidätämme oikeuden tarkistaa tarjoamasi uuden tiedon oikeellisuuden.

Vaatimus henkilötietojen poistamisesta

Sinulla on oikeus pyytää Sivustoa poistamaan kaikki sinusta kerätty tieto, joka ei ole oleellista tietojen käytön tarkoitusperän kannalta. Voit pyytää meitä poistamaan ja tuhoamaan ne henkilötiedot, joiden käsittelyn jatkamiseen meillä ei ole oikeudellista syytä.

Henkilötiedot saatetaan poistaa heti tai myöhemmin. Esimerkiksi rahanpesun vastainen lainsäädäntö vaati meitä säilyttämään osan tai kaiken sinusta kerätyn tiedon siihen asti, kunnes tietojen lainvaatima säilyttämisaika on umpeutunut.

Henkilötietojesi käsittelemisen vastustaminen

Sinulla on oikeus vastustaa kerättyjen tietojen käsittelyä myös silloin, kun perustamme sen lailliseen etuumme, mutta koet tiedon vaikuttavan perusoikeuksiisi ja -vapauksiisi. Saatamme kuitenkin osoittaa, että meillä on pakottava oikeudellinen ja laillinen tarve käsitellä henkilötietojasi. Jos näin käy, se ohittaa kaikki oikeutesi ja vapautesi etkä voi vastustaa kerättyjen tietojen käsittelyä.

Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käyttämistä suoramarkkinointitarkoituksiin, ja jos teet niin, pyydämme, ettet anna suostumistasi suoramarkkinointiin.

Vaatimus henkilötietojesi käsittelyn rajoittamisesta

Sinulla on oikeus pyytää Sivustoamme keskeyttämään tietojesi käsittely seuraavissa tilanteissa:

  • Haluat meidän osoittavan kerättyjen tietojen oikeellisuuden.
  • Tapa, jolla kerättyjä tietoja käytetään on laiton, muttet halua meidän poistavan tietoja.
  • Haluat meidän säilyttävän tietoja sen jälkeen, kun emme enää tarvitse niitä, koska tarvitset kyseisiä tietoja harjoittaaksesi, puolustaaksesi tai näyttääksesi toteen erinäisiä oikeudellisia vaatimuksia.
  • Vastustat henkilötietojesi käsittelyä, mutta meidän on varmistettava onko Sivustolla laillisia perusteita tietojen käyttämiseen ja sitä kautta oikeus pyyntösi ohittamiseen.

Pyydämme ottamaan huomioon, että Sivusto voi joutua pyytämään lisätietoja tai todentamaan henkilöllisyytesi voidakseen täyttää edellä mainitut pyynnöt.

Vaatimus henkilötietojesi siirtämisestä

Sinulla on oikeus saada henkilötietosi itsellesi. Oikeus pätee automaattisesti käsiteltyyn tietoon, jonka olet alun perin luovuttanut meille käsiteltäväksi tai jonka olemme sinusta keränneet. Toiminamme henkilötietosi sinulle yleisesti käytössä olevalla konekielisellä ja selkeästi jäsennellyllä tavalla.

Oikeus peruuttaa suostumus suoramarkkinointiin

Sinulla on oikeus muuttaa mieltäsi milloin tahansa sinulle lähettämästämme suoramarkkinoinnista ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Jos peruutat suostumuksen henkilötietojesi käsittelystä markkinointitarkoituksessa, pätee peruutus ainoastaan tähän Sivustoon, ei kolmannen osapuolen sivustoihin. Säilytämme kopioita kaikesta kanssasi käymästämme viestinnästä ylläpitääksemme paikkansapitäviä arkistoja sinulta saamistamme tiedoista.

Alaikäisten suojeleminen

Vihjepaikka on tietoportaalina toimiva nettikasinoiden vertailusivusto, joten mitkään Sivuston markkinointisisällöt, tuotteet tai palvelut eivät sovellu, eivätkä ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille käyttäjille. Sivustolla ei ole mahdollista pelata rahapelejä eikä luoda pelitiliä.

Sivusto ei tietoisesti tavoittele tai kerää henkilötietoja alle 18-vuotiailta käyttäjiltä ja jos meille selviää, että olemme vahingossa keränneet tietoja alle 18-vuotiaalta, poistamme alaikäisestä käyttäjästä kerätyt henkilötiedot arkistostamme niin nopeasti kuin se on kohtuuden rajoissa mahdollista.

Sivusto ei vastaa alle 18-vuotiaiden toimista, jotka perustuvat Sivuston tai sen aliverkkotunnusten sisältöön tai niiltä lähteviin markkinointikampanjoihin.

Tietojen säilyttäminen

Voit milloin tahansa pyytää meitä poistamaan tietosi ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään osoitteessa [email protected]. Sivusto poistaa välittömästi kaikki sinusta kerätyt tiedot lukuun ottamatta sellaisia tietoja, joita laki edellyttää meitä säilyttämään. Vihjepaikka noudattaa kaikkia ajantasaisia EU:n ja paikallisen hallintovallan vaatimia henkilökohtaisten tietojen suojelemiseen liittyviä säännöksiä.

Joissain tapauksissa saatamme muuttaa henkilötietosi nimettömiksi tutkimus- tai tilastointitarkoituksissa. Tällöin tiedosta tulee personoimatonta eikä sitä voida enää yhdistää sinuun. Käytämme tätä tietoa määrittelemättömän ajan ilman, että ilmoitamme siitä sinulle erikseen.

Henkilökohtaiset tietosi paljastetaan ainoastaan Sivuston työntekijöille, jotka tarvitsevat pääsyn tietoihin voidakseen onnistuneesti suorittaa toimenkuvaansa tai asemaansa liittyvät työt ja tehtävät. Kerätyt tiedot säilytetään digitaalisesti salatussa ympäristössä ja suojataan vahvalla salasanalla estääksemme tietojasi katoamisen, väärinkäytöksen tai muuttamisen.

Sivuston käyttöehdot

Vihjepaikan digitaalisen sisällön ylläpitämiseen liittyvien realiteettien vuoksi, emme voi taata sivuston sisällön olevan aina ajan tasalla. Tästä syystä Sivusto pidättää oikeuden, muokata, muuttaa ja korjata Sivuston sisältämää tietoa ilman erillistä ennakkoilmoitusta. Sivusto ei painosta käyttäjiä nettikasinoille siirtymiseen, pelitilin luomiseen, talletuksen tekemiseen, bonusten lunastamineen tai rahapelien pelaamiseen, vaan nämä kaikki toiminnot ovat pelaaja itsensä tekemiä, meistä riippumattomia valintoja. Käyttäjät ovat yksin vastuussa rahapeliharrastuksestaan ja pelibudjettinsa hallitsemisesta.

Tavoitteenamme on viihdyttää ja kertoa käyttäjille rahapeleistä, mukaan lukien niiden vastuullisesta käytöstä. On käyttäjien vastuulla varmistaa, että tieto, johon he reagoivat, on pätevää ja voimassa olevaa ennen kuin he suorittavat vaaditun toiminnon. Huomaa myös, ettemme välttämättä pysty tarjoamaan tiettyjä palveluja, jos olet poistanut Sivuston evästeet käytöstä. Evästeiden poistaminen tai kieltäminen voi myös olla syynä siihen, ettet pysty näkemään kaikkia sivustojen osia.

Lisäksi käyttäjien tulee huomata, että joihinkin tarjouksiin joudutaan soveltamaan eri hallintoalueiden mukaisia sääntöjä ja rajoituksia. Kaikki tarjoukset tai nettikasinot eivät välttämättä ole saatavilla kaikille asiakaskunnille.

Vihjepaikan tietosuojakäytännön muutokset

Kaikki Vihjepaikka.comin tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset kirjataan tälle sivulle. Tarkista tietosuojakäytäntömme säännöllisesti, jotta saat tietää tietosuojakäytäntömme päivityksistä ja muutoksista. Jos muutoksiin liittyy uusia tarkoituksia henkilötietojen käsittelylle, Vihjepaikka ilmoittaa niistä erikseen ja pyytää tarvittaessa käyttäjien suostumuksen. Jos et hyväksy muutoksia tai haluat muuten hallita henkilökohtaisia tietojasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Muut sivustot

Kun poistut Sivustolta tai sinut uudelleen ohjataan kolmannen osapuolen sivustolle esimerkiksi klikattuasi sivustollamme mainostarkoituksessa Sivustolla ollutta mainosta tai banneria, astuvat voimaan kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntö, evästekäytäntö, säännöt ja ehdot. Me emme voi kontrolloida kolmannen osapuolen tietoja tai toimintatapoja. Kun vierailet kolmannen osapuolen sivustolla, Vihjepaikan käyttöehdot ja tämä tietosuojakäytäntö eivät enää päde.

Tietosuojakäytäntö – Yhteenveto

Vihjepaikan tietosuojakäytäntö tarjoaa käyttäjilleen arvokasta tietoa ja suojaa. Mahdollisimman suoraviivainen tietosuojakäytäntö kuvaa mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme, miten tietojen keruu tapahtuu ja kuinka tietoja säilytetään ja miten ne suojataan. Tietojen keräämisen, käsittelyn ja analysoinnin tarkoituksena on parantaa käyttäjien luottamusta Sivustoa kohtaan ja kehittää tarjoamiamme palveluita niin sisällöllisesti kuin teknisesti. Voit milloin tahansa käyttää tietojenkeräämistä ja -käsittelyä koskevia oikeuksiasi tai pyytää meiltä lisätietoja asiasta.

Oliko artikkeli hyödyllinen?
👍 Kyllä👎 Ei
1 henkilöä löysi tämän hyödylliseksi
Kiitos palautteestasi! Teemme parhaamme parantaaksemme tätä sisältöä!
Vihjepaikka Margarita Margarita Joensuu

Tradenomi ja bloggari, joka on intohimoinen urheiluvedonlyöjä.