Vihjepaikka - Vihjeet casinoille ja vedonlyöntiin

Skrill security token turvaamaan rahojasi

security token

Skrill Security token

Oli jo pidemmän aikaa tarkoitus hankkia tuo ihmeellinen lisäkapistus, mutta aina sen hankinta siirtyi pidemmälle ja pidemmälle. Lopulta kaveri lähestulkoon pakotti hankkimaan Skrill Security Tokenin käyttöön. Pakko myöntää, fiksu kapistus! Mikä se sitten oikein onkaan, siitä seuraavaksi lyhyt kuvaus ja opastus.

Mikä on Skrill Security Token?

Fyysisesti laite näyttää avaimenperältä ja soveltuukin hyvin avainnipun jatkeeksi. Laitteessa on yksi ainoa nappi, jota painamalla laite näyttää digitaalinäytöllään kahdeksan numeroisen numerosarjan. Kun olet Skrill Security Token käyttäjä, tulet tarvitsemaan AINA tätä uniikkia numerosarjaa jokaisen kirjautumisen yhteydessä. Tästä lähtien ainoa, joka voi kirjautua tilillesi on tämän laitteen hallussapitäjä. Edelleen siis on normaalisti käytössäsi käyttäjätunnus ja salasana, mutta tämä on erittäin hyvä lisävarmennus suojaamaan varojasi.

Kuinka hankit omasi?

Helposti. Kirjaudu Skrill-tilillesi ja mene Settings sivulle. Löydät kohtan “Security token” ja klikkaa oikealta “edit”. Tästä löydät laitteen tilaukseen tarvittavan kohdan siis. Menee ehkä muutama päivä, kun saat vahvistuksena sähköpostin laitteen toimituksesta. Laitteet toimitetaan tai ainakin oma laitteeni toimitettiin Bulgariasta, josta kesti laitteen saapumiseen arviolta alle viikko. Toimitustapana oli hienosti kirjattu kirje FedEx:n toimittamana kotiovelle. Hienoa toimintaa kaiken kaikkiaan!

Kuinka aktivoit Security Tokenin?

Kirjaudu normaalisti Skrill-tilillesi ja mene samaan kohtaan, josta tilasitkin laitteen. Löydät kohdan “activate” ja tähän saat kaksi kenttää täytettäväksesi. Ensimmäiseen syötät laitteen takapuolelta löytyvän sarjanumeron ja alempaan kenttään laitteen ensimmäisen numerosarjan. NYT siis painat ensimmäistä kertaa laitteen nappia. HUOM! Älä siis missään nimessä klikkaile uteliaisuuttasi laitetta ennen aktivointia!

skrill nettilompakko

Comments are closed.

Tilaa uutiskirjeemme!
"Uutiskirjeemme tarjoaa suomen parhaimmat ja nopeimmat ilmaiset tarjoukset"
Ylläpito, Vihjepaikka
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy