Vihjepaikka - Vihjeet casinoille ja vedonlyöntiin

Unibetin tenniksen Open – 50 000€ vedonlyöntiturnaus!

Unibet on laittanut käyntiin pitkästä aikaa yhden todella rahakkaan veikkauskilpailun! Tätä tilaisuutta ei kannata siispä ohittaa. Tämä vedonlyöntisivusto tarjoaa nyt riihikuivaa kahisevaa kouraan pelaajilleen ja sata pelaaja saa jakaa kunnon rahapotin keskenään.

Unibetin 28. elokuuta alkava kampanja tuo nyt nimittäin jopa 50 000 euroa palkintorahoina ja kisan voittaja saa hyvän nipun rahaa takataskuun. Turnaus on käynnissä Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen ajan aina 10. syyskuuta klo 00:59 asti. Lue siis uutisemme huolella, niin tiedät miten toimia!

unibet usa

Mistä on kyse?

Unibet tuo urheilutapahtumat livenä lähellesi, ja on paras paikka seurata tämän vuoden Yhdysvaltain avoimia. Nyt pääset katsomaan ja jänskättämään jokaista lyöntiä, läheltä piti -tilannetta ja upeinta loppuhetkeä! Turnauksen aikana pystyt seuraamaan live-lähetystä kuudesta ottelusta.

Unibet tekee turnauksesta astetta paremman, sillä voit lyödä vetoa Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen vedonlyönnin mestaruuskilpailussa,missä jakoon lähtee 50,000€ käteispalkinnot. Voit helposti napata itsellesi osuuden suuresta käteispalkintopotista. Rekisteröidy nyt heti kampanjaan ja liiku eteenpäin voittotaululla jokaisen Yhdysvaltain avoimessa tenniturnauksessa voittamasi vedon avulla.
Jos olet uusi pelaaja, nautit myös uuden pelaajan eduista. Unibetillä saat nimittäin veikkausbonusta 100% 100€ saakka heti ekaan talletukseesi.

Tästä Unibetille!

Lyö vetoja ennen otteluja tai livevetoja Yhdysvaltain avoimen tenniksen betseissä (vetosi vähimmäiskerroin tulee olla vähintään 1.40).
Vain voittaneet vedot noteerataan kokonaispistesaldossasi. Muista, että nappaat tuplapisteet kaikista mobiilisovelluksessa tehdyistä betseistä. Nyt voit lyödä betsin yli 300 ottelusta ja katsele matseja livenä. Fantastista!

Miten toimii?

Turnauksessa kisataan keräämällä pisteitä voittavista ennakko- ja live-vedoista Yhdysvaltain tennisturnauksen pelikohteissa. Saat pisteitä sitä enemmän, mitä suurempia panoksia laitat sisään, jamitä suurempi kokonaiskerroin on.

Mutta muista toki osallistua turnaukseen ennen betsien lyömistä, sillä pistetilisi ei muuten ala lihomaan. Kannattaa huomioida, että pisteitä napsuu ainaostaan voittavista vedoista, eli nyt liikutaan laatu edellä määrän asemesta! Eteville betsaajille onkin nyt tarjolla melkoiset määrät rahaa, eli tilaisuus kannattaa käyttää ehdottomasti hyväksi!

Osallistu huimaan 50 000€ betsikisaan Unibetilla!

Palkintojen jako:

Tämän kisan komeasti koreilevasta 50 000 euron palkintopotista kaikki on siis pelkkää rahaa, eli yhteenkään jaettavaan palkintosummaan ei siis liity mitään kierrätysehtoja. Kotiututat rahasummasi heti miten ja nautit sijoituksesi mukaisesta rahasummasta. Miten olisi siis vaikka 10 000€ suoraan räpylään? Tai 8000€ tai 7000€? Tätä herkkua nimittäin jaetaan nyt Unibetillä. Mitä sinä tekisit näillä summilla?

Palkintorahat jaetaan seuraavalla tavalla:

Sija Palkinto
1. 10 000€
2. 8000€
3. 7000€
4. 5000€
5. 3000€
7-15.  1000€
16-30.  300
31.-50.  150€
51.-75.  100€
76-100.  60€

Säännöt ja ehdot

 • Veikkausskabassa on mukana kaikki ne pelaajan ennakko ja live-vedot, jotka hän asettaa USA:n avoimen tennisturnauksen kohteissa ajalla: 28.8. klo 01:00 ja 11.9. klo 00:59.
 • Betsien on ratkettava turnauksen aikana!
 • HUOM! Pisteitä voi keräillä vain voittavilla vedoilla, joiden kokonaiskerroin on yli 1.40.!
 • Tässä skabassa ei ole minimipanosvaatimusta!
 • Turnauksen tulostaulukko päivittyy Unibetin verkkosivuilla päivittäin klo 13:00.
 • Käteispalkinnot maksetaan voittaneille pelaajille tiistaina 12.9.2017 klo 19:00.
 • Turnaukseen on rekisteröidyttävä ennen hyväksyttävän vedon pelaamista.
 • Ennen rekisteröitymistä pelattuja vetoja ei oteta huomioon leaderboard-tuloksissa.
 • Lunastettuja vetoja ei oteta huomioon voittotaulukko-tuloksissa.
 • Leaderboardin 100 parasta pelaajaa ovat ne, joilla on kaikista eniten pisteitä Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen loputtua.
 • Turnauksen ajan päivittäisiin tuloksiin lisätään kaikki voittaneet Yhdysvaltain avoimeen tennisturnaukseen kohdistuneet vedot, jotka on ratkaistu edellisen turnauspäivän aikana.
 • Laskukaava on tehty tasapuoliseksi tehty kaikki voittotaulukossa näytettävien tulosten valuutat euroiksi.
 • Jos voittotaulukossa on sama pistemäärä kilpailun päättyessä, voittaja on se, jolla on enemmän vetoja, jotka on voitettu.
 • Jos kahdella pelaajalla on sama määrä voittavia vetoja, voittaja on se jolla on suurin kerroin.
 • Unibet pidättää oikeuden tehdä muutoksia.
 • Unibet pidättää oikeuden muuttaa tämän kampanjan ehtoja milloin vain.
 • Unibetin yleisiä ehtoja ja sääntöjä noudatetaan.

Tästä Unibetille!

Leave a Reply

Tilaa uutiskirjeemme!
"Uutiskirjeemme tarjoaa suomen parhaimmat ja nopeimmat ilmaiset tarjoukset"
Ylläpito, Vihjepaikka
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy