Vihjepaikka - Vihjeet casinoille ja vedonlyöntiin

NetEnt julkaisee uusia pelejä: Hansel & Gretel, Scruffy Duck ja Copy Cats

NetEnt julkaisee uusia pelejä huhti-toukokuussa. Mikä siis olisikaan hauskempaa, kuin saada jo näin etukäteen tietoa näistä uusista peleistä?

Fairytale Legends: Hansel and Gretel

hannu ja kerttu banner

NetEntin supersuosion saanut Fairytale Legends –pelisarja saa jatkoa huhtikuun 24. päivä, kun uusi Faitytale Legends: Hansel and Gretel julkaistaan. Tällä kertaa henkiin herää satu Hannusta ja Kertusta, joten tiedossa on jännittäviä ja rahakkaitakin tilanteita.

Peli hivelee netentimäiseen tyyliin jälleen silmiä. Peli sijoittuu sadun tapaan synkkään metsään, jossa lapsoset seikkailevat. Rullien vasemmalla ja oikealla puolella tallustaa Hannu sekä Kerttu. Kun pelaaja pyörittää rullia, tallustelevat myös lapset eteenpäin pimeässä metsässä. Kun pelaaja saa napattua itselleen voiton, hyppäävät lapset ilosta ilmaan.

Fairytale Legends: Red Riding Hood –pelistä tuttu hyvä haltiatar on jälleen päässyt mukaan peliin. Kun tämä haltiatar ilmestyy ruudulle heilutellen taikasauvaansa, on luvassa jotain spesiaalia.

Pelissä on pinoutuvia wildejä, jotka voivat ilmestyä rullille 2 ja 4 pelin aikana. Ne voivat ilmestyä rullille myös re-spinien aikaan myös rullille 1 ja 5. Symbolit voivat peittää aalleensa koko rullan symbolit, mikä tarkoittaa suurempia voittoja!

Pinoutuvien wildien peittäessä alleen kokonaisen rullan, käynnistyvät Pinoutuvat wildit re-spin. Valitettavasti satunnaiset ominaisuudet ja bonusmahdollisuudet eivät voi käynnistyä tämän ominaisuuden aikana.

Haltiattaren ilmestyessä peliin, tulee peliin satunnaisia ominaisuuksia. Haltiattaren taikapyöräytyksessä hahmo ilmestyy näytölle ja rullat jatkavat pyörimistä. Haltiattaren heilutellessa taikasauvaansa pelin logolla varustettuja symboleita tipahtaa rulille. Näitä symboleita ilmestyy rullille yhteensä 5-9 kappaletta. Ne sijoittuvat kolmalle rullalle niin, että keskimmäiselle rullalle ilmestyy symboleita 3 kappaletta. Loput symboleista jakautuvat kahdelle viereiselle rullalle. Ominaisuus kestää yhden pyöräytyksen ajan.

Jos pelaaja ei saanut voittoa, hän voi silti saada Haltiattaren yllätyksen. Haltiatar ilmestyy peliin ja taikoo aina yhden merkkiset symbolit valitsemikseen symboleiksi. Tämä alkaa matalimman tason symboleista. Näin tapahtuu niin kauan kunnes osuu joku voitto kohdalle. Voittaminen on siis varmaa.

Haltiattaren wild –pyöräytyksessä hahmo ilmestyy pelin reunaan ja rullat jatkavat pyörimistä. Ominaisuuden aikana kaksi rullaa muunatutuvat wildeiksi. Kaikki muut rullat paitsi kolmonen voivat muuntautua wildeiksi. Kuin Haltiatar on heilutellut sauvaansa ja kaksi kokonaista rullaa ovat muuttuneet wildeiksi, pysähtyvät rullat yksi kerrallaan. Tämän jälkeen pelaajan täytyy vain jännittää, kuinka suuret voitot ovat kyseessä.

Bonukset pelissä

Kun rullille 1,3 tai 5 ilmestyy yhteensä kolme kappaletta bonussymboleita, pelaaja pääsee käsiksi bonusominaisuuksiin. Pelin bonussymbolit ovat aarrearkkuja. Pelaajan täytyy valita yksi arkuista ja valitsemansa arkun sisältä paljastuu joku kolmesta bonusominaisuudesta.

Piparkakkutalo –bonus

Mikäli arkusta paljastuu piparkakkutalo, pelaaja pääsee bonuspeliin. Musta korppi johdattaa pelaajan metsän läpi pahan noidan piparkakkutalolle. Talolla pelaaja pääsee Hannun ja Kertin kanssa valitsemaan seinään kiinnitetyistä 15 karkista 3 karkkia. Jokaisen karkin takana on tietyn kokoinen kerroin.

Valittuaan karkit pelaaja voi valita itselleen kolmen karkin keskimääräisen kertoimen tai hän voi valita yhden kolmesta karkista itselleen. Pelaaja ei saa tietää, mikä karkki sykmboloi mitäkin kerrointa, joten päätös on varmasti vaikea. Kertoimet vaihtelevat 120 ja 1,2 välilä. Pelaaja voittaa siis panoksensa x –kertaisena takaisin.

Jos pelaaja saa arkusta ilmaiskierroksia, hän saa itselleen 10 ilmaiskierrosta.

Kolikkovoitossa pelaaja voi voittaa jopa panoksensa 15 kertaisena takaisin!

Scruffy Duck

scruffy duck slot

Rumasta ankanpoikasesta kertovat Scruffy Duck julkaistaan 11. toukokuuta. Scruffy Duck on hyvin pelkistetty kolikkopeli. Peli sijoittu ankkalammelle, jossa ankat uiskentelevat. Peli sisältää kolme erilaista wildia, 4 keskitason symbolia ja 4 heikomman arvon omaavaa symbolia.

Pelin laajeneva wild voi ilmestyä ilmaiskierrosten aikanakin. Se korvaa kaikki muut symbolit paitsi ilmaiskierros –symbolin. Laajeneva wild voi ilmestyä mille tahansa rullale, paitsi jätti-wild aikaan se voi ilmestyä vain rullille 1 ja 5. Laajeneva wild peittää aina koko rullan symbolit ja muuttaa ne wildeiksi.

Jätti-wild on samanlainen kuin laajeneva wild. Se korvaa kaikki muut paitsi ilmaiskierrosten symbolin. Symboli on kooltaan joko 2×2 tai 3×3 ja se ilmestyy rullille 2, 3 ja 4. Jos symboli jää osaksi voittavaa yhdistelmää, se jakautuu kahdeksi 9 wildiksi.

Random wild –ominaisuuden aikana 2-5 random wildia ilmestyy satunnaisiin paikkoihin rullilla. Mikäli sellainen ilmestyy laajenevan wildin päälle, laajanee wild normaalisti, mikäli se on osa voittoyhdistelmää. Jos random wild laskeutuu laajenevan wildin päälle, joka ei ole osa voittoyhdistelmää, pysyy random wild voimassa. Random wildit eivät laajene eivätkä laskeudu jätti-wildien päälle.

Ilmaiskierrokset ovat luonnollisesti osana peliä. Mikäli peruspelin aikana kolme ilmaiskierrokset symbolia ilmestyy rullille 3, 4 tai 5, pääsee pelaaja ilmaiskierrosominaisuuteen. Ilmaiskierroksilla pelaaja pääsee näkemään 5 ankan sukelluksen tonkimaan lammen pohjaa. Pelaajan pitää valita yksi ankoista, joka nousee vedestä jokin aarre mukanaan.

Aarteet ovat seuraavat:

  • 3x kerroin, 15 ilmaiskierrosta – Pelaaja pääsee pelaamaan 15 ilmaiskierrosta ja voitot kolminkertaistetaan.
  • Symbolien poistaja, 12 ilmaiskierrosta – Pelaaja saa 12 ilmaiskierrosta ja heikomman arvon omaavat symbolit poistetaan rullilta.
  • Jätti-wild, 10 ilmaiskierrosta – Pelaaja pääsee pelaamaan 10 ilmaiskierrosta ja jätti-wild tulee mukaan kierroksille.
  • Random wild, 8 ilmaiskierrosta – Pelaaja saa 8 ilmaiskierrosta ja random wildit tulevat mukaan.
  • Tupla-omianaisuus, 6 ilmaiskierrosta – Pelaaja pääsee pelaamaan 6 ilmaiskierrosta ja kaksi satunnaisesti valittua ominaisuutta tulee mukaan.

 

 

Copy Cats

netent copycats slot

Toukokuun 23. päivä NetEntin peleihin liittyy värikäs Copy Cats –peli. Pelissä on värikkäitä kaupunkikissoja rullilla. Taustalla on kaupunkinäkymä, jossa kissat hengailevat.

Yleensä muista NetEntin peleistä poiketen, Copy Catsissa ei rullien taustalla tapahdu mitään, vaan pelilauta pysyy stabiilina. Pelin taustalla soi pirteä jazz-musiikki ja kun rullat pistetään pyörimään, alkavat kissat maukumaan. Jos pelaaja saa napattua voiton, kuuluu ilotulitusten ääntä ja musiikki voimistuu.

Pelin symbolit liittyvät luonnollisesti kissoihin. Neljä arvokkainta symbolia ovat eri väriset kissat. Rullilla on myös nähtävissä leluhiiri, kermapullo ja kalanruoto symboleina. Heikoimmat arvot pelissä ovat neljällä erivärisellä kissantassulla. Pelin wild-symboli on kultainen kissa.

Copy Cats –ominaisuus on juurikin se, jota pelaaja odottaa eniten. Mikäli rullalle 1 ilmestyy kolme saman väristä kissaa tai pinoutuva wild, ominaisuus käynistyy. Kaikilla muilla rullilla olevat kissat muuntautuvat ensimmäisellä rullalla olevaksi symboliksi. Tämä tietysti tarkoittaa pelaajalle jopa suuriakin voittoja!

Ilmaiskierrokset aktivoituvat, kun rullille 1, 3 ja 5 ilmestyy kolme bonussymbolia. Näin pelaaja pääsee nauttimaan 10 ilmaiskierroksesta.

 

Leave a Reply

Tilaa uutiskirjeemme!
"Uutiskirjeemme tarjoaa suomen parhaimmat ja nopeimmat ilmaiset tarjoukset"
Ylläpito, Vihjepaikka
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy