Neteller

 

Neteller | Prepaid Mastercard Net+

 

Neteller on erittäin vahva vaihtoehto nettilompakoista heille, joille ei Skrill tunnu riittävältä tai Skrill ei ole käytettävissä sivustoilla, joissa taas löytyy Neteller. Käytön helppous on lähes samaa Neteller vs Skrill, mutta pieniä erojakin löytyy. Erot eivät ole merkittäviä, joten on lähes sama kumman näistä valitsetkaan itsellesi.

Rahan tallettaminen Netelleriin on ilmaista talletustavasta riippuen. Ilmaisista paras vaihtoehto on Euteller, joka tarjoaa verkkopankkimaksut kaikista yleisimmistä suomalaisista pankeista. Nostovaihtoehtoina käteisnostot prepaid Mastercardilla ovat perusjäsenelle 4 € per nosto ja kotiutukset pankkitilille 7,50 € per nosto. Kustannukset voi saada alemmaksi liittymällä VIP-jäseneksi.

Neteller prepaid Mastercard Net+

Neteller tarjoaa erittäin kätevän prepaid Mastercardin kaikille jäsenilleen. Voit tilata sen heti rekisteröitymisen jälkeen Netellerin sivuilta, kunhan olet ladannut tilillesi katetta kortin maksua varten. Netellerin prepaid Mastercard kustantaa 10,00 € ja on ilmainen käytöltään. Kortti toimii lähes kaikkialla siellä, missä on Mastercard tunnus maksupäätteillä. Voit siis shoppailla vaatteita, käydä syömässä tai nostaa vaikkapa käteistä OTTO-automaateilta. Neteller mainostaakin korttiaan maailman parhaaksi prepaid Mastercardiksi!

Neteller VIP

Aktiivisena Netellerin käyttäjänä pääset VIP-jäseneksi, joka tuo rahanarvoisia etuja käyttöösi. Alimmalle VIP-tasolle pääset, kun siirrät Netellerista rahaa 10,000 $ kalenterivuoden sisällä. Alle 1,000 $ kuukaudessa siis. VIP-ohjelman sisältö ei mielestämme ole yhtä hyödyllinen, kuin vastaava VIP-asiakkaiden saamat edut Skrill nettilompakossa. Toisaalta Netellerin VIP-ohjelmaan pääsee liittymään huomattavasti helpommin ja kertymää voi kerätä kalenterivuoden ajan. Alla olevasta taulukosta voit hieman tutkia eri VIP-tasojen tuomia etuja. Pronssitason merkittävin etu on VIP Fraud, mutta myös VIP Chat. Chat tosin palvelee vain englanniksi.

 

neteller vip