Vihjepaikka - Vihjeet casinoille ja vedonlyöntiin

Mayweather- McGregor LeoVegasilla ja loistavat betsitarjoukset viikonlopulle

LeoVegas on pelisivusto, joka aivan varmasti elää ajan hermolla. Heidän vedonlyöntipuolensa on ollut menestystarina jo alusta lähtien ja kattavat kertoimet pitävät kenet tahansa betsaajat iloisena. Urheilun ja uutisten aallonharjalla elelevä jellona tietää mistä puhutaan milloinkin ja kampanjat ovat aina ajantasalla.

Nyt LeoVegas tuokin hieman lisäjännitystä mukaan maailman odotetuimpaan nyrkkeilymatsiin, koska he antavat peräti vedonlyöntirahasi takaisin, jos Floyd Mayweather – Conor McGregor -matsin kesto menee täyteen 12 erään saakka!
Lisäksi kerromme uutisessa tarkempia ohjeita miten saat bonuksen itsellesi ja valoitamme uutisen lopussa vedonlyöjän uuden pelaajan eduista. Lue siis uutinen huolella loppuun ja nauti viikonlopustasi upean matsin parissa!

conor mcgreor mayweather

Mistä oikein kyse?

Mahtava matsi ja vielä mahtavampi bonus odottaa sinua LeoVegasilla! Nimittäin Floyd Mayweather kohtaa Conor McGregorin, kehässä, jossa UFC kohtaa nyrkkeilyn. Jännittävä ennakkoasetelma huolehtii siitä, että jokainen fani ympäri maailman näkee ehkä urheiluhistorian rahakkaimman ottelun ja tätä matsia kuka tahansa odottaa ihan vesi valuen poskista. Irlannin ylpeydellä McGregorilla onkin ihan kaikki pelissä, sillä hän riskeeraa kunniansa lisäksi koko mestarin maineensa.

Mayweather – McGregor -matsi on jo tähän mennesssä saanut historiallisen massiivisen vastaanoton, mutta LeoVegas lisää kamppailuun vieläkin lisähehkua. Heillä on nimittäin loistava vedonlyöntitarjous kyseiseen otteluun, joka menee näin:
Tee ennen matsi alkua betsi matsin voittajasta taikka siitä millä tavalla ottelu oikein voitetaan. Saat panoksesi takaisin bonusrahana 20 euroon saakka, jos kyseinen matsi venyy 12 erään ja asettamasi veto häviää.
Huomio! Tarjous koskee ainoastaan betsejä, jotka on asetettu ottelun voittajasta (1×2) tai siitä millä tavalla ottelu voitetaan. Tarkemmat ohjeet alla!

Tästä heti LeoVegasiin bonusta hankkimaan!

leovegas

Tarkempiaa ohjeita betsaajalle

A. ”Floyd Mayweather – Conor McGregor” tarjous alkoi maanantaina 24. päivä ja loppuu ottelun alkaessa 27. elokuuta 2017.

B. Tässä uutisessa käytetty kellonaika on Suomen aikaa.

C. Kampanjaan osallistuvat pelurit nappaaat panoksen takaisin bonusrahana, jos ottelu kestää täydet 12 erää ja pelaajan veto häviää.

D. Tarjous koskee ainoastaan 27. elokuuta 2017 ottelua Floyd Mayweather Jr vs. Conor McGregor .

E. Tarjous koskee ainoastaan vetoja, mitkä on asetettu (1×2) tai siitä millä tavalla ottelu voitetaan (Voittotapa).

F. Ainoastaan yksittäisvedot otetaan mukaan.

G. Pre-Game -vedot ovat vain mukana kampanjassa.

H. Kaikki älylaitteet ja tietokoneet ovat mukana.

I.Takaisin maksettava summa on maksimissaan 20€
J. Kaikki panokset tulee bonuksena takaisin, ja ne on kierrätettävä 3 kertaa (Vähimmäiskerroin 1.50) ennen kuin rahan saa kotiuttaa.

K. Kampanjaan osallistuvat betsit tulee tehdä oikealla rahalla. Ilmaisvedoilla tehtyjä betsejä ei noteerata.
L. Tätä kampanjan tarjousta ei voi liittää LeoVegasin muihin bonustarjouksiin.

M. Kampanjan mukaisesti talletukset tilitetään sinulle takaisin bonuksena 72 tunnin kuluessa.

Tästä LeoVegasiin!

Yleiset säännöt ja ehdot

  • Sinun on varmistettava, että heidän pelaamisensa LeoVegasilla on laillista siellä missä pelaat ja että voit osallistua tähän kampanjaan.
  • Sinun tulee olla 18-vuotiaita tai vanhempi ja olla ainoastaan yksi jäsentili avattuna LeoVegasilla, sivustolta löytyvien yleisten ehtojen mukaab. Jos LeoVegas löytää pelaajan jolla on useampia tilejä, niin kaikki voitot perutaan LeoVegas pidättää oikeuden poissulkea, lopettaa tai siirtää voitot kaikilta pelaajilta joita pidetään epärehellisinä.
  • LeoVegas pidättää oikeuden muuttaa ehtoja ja kampanjan materiaalia/rakennetta miten haluaa liittyen tähän kampanjaan ja liittyen päätöksiin koskien tarjottuja voittoja.
  • Riitatapauksissa Englanninkielinen versio on se, joka on pätevin.
  • Nämä ehdot koskevat vain kyseistä kampanjatarjousta
  • LeoVegasin yleiset ehdot pätevät. Tarkistahan ne LeoVegasin sivuilta.

Tästä LeoVegasiin!

Vedonlyönnin tervetuliaistarjous

TALLETUSBONUS: 100% 50€ saakka ja 10€ ilmaisveto
Oletko uusi LeoVegasissa? Tee nyt talletus ekaa kertaa ja lyö oma betsisi sisään LeoVegasille, niin saat 100% bonuksen aina 50€ saakka. Kaiken tämän lisäksi saat myös 10€ ilmaisvedon, kunhan asetat minimissään 10€ betsin sisään.
Esimerkkinä yllämainitusta: Panosta nyt 50€, niin saat välittömästi 50€ extrana. Tämän extraksi saat myös 10€ ilmaisvedon, kun lyöt vetoa 10€!

Jotta sinäkin olisit nyt oikeutettu ilmaisvetoon ensimmäisen vetosi pitää olla vähintään 10€ panoksella ja minimikertoimella 2.0 tehty yksittäisbetsi. Huom, muistathan, että te pelaajat jotka talletatte käyttäen Skrilliä tai Netelleriä ette valitettavasti pääse hyödyntämään tätä tarjousta.

Tästä Leovegasiin!

Leave a Reply

Tilaa uutiskirjeemme!
"Uutiskirjeemme tarjoaa suomen parhaimmat ja nopeimmat ilmaiset tarjoukset"
Ylläpito, Vihjepaikka
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy